Bumi Indigo

Saturday, July 23, 2011

Enchantee ! !

assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuhh dan salam satu malaysia. cewaahh. tetiba lak timbul satu semangat patriotik yang membuak buak. hahah. what a good improvement . huh. *muke tersenyum bangge kot. hehe. attention ! ! harap maaf kalau entri ini menggangu emosi anda. hahah. maaf jugak if this entri is terlalu open ! woow ! sekadar nak coretkan sedikit sedikit profile chekgu chikgi waima my classmates untuk 6 tahun. fuhh.
haa. first of all, aku perkenalkan leader cohort aku dulu ehh. panggil adri je cukup. coz name asal die pnjang. hurmm. amat peramah. asal pineng. hoho. lakse pineng ! slurpp. suke makan nasik lemak. nak minta jadik cikgu sejarah pun boleh kot, sbb die taw banyak fakta. huh. jeles. c'est tout ! :)

err. nie, student dari smap nie. so, kalau diskuss or debat pasal agama ke cari die lahh ye. bagus ! siap dengan hujah skali. hurmm. ape lagi yep ? anak bongsu lam keluarga. de tahap keyakinan yang maximum. dan fanatik ngan warna hijau. haha. lupe namenye sikin ;)
haa. ni kan ? name diberi nadia adiba. tapi, aku panggil die kak deeba. sebabnye ? antum pikirlah sendiri yep. kuikui. ceria dan amat lah ceria. dan paling penting kak deeba nihh boleh jadik pendengar yang setia. pendek kata, law stress ka, just skype je ngan akak ni . kan kak ? hihi .;)

hurmm. . hape yep ? name diberi faisal. . haa. orang teganung nie. so, kalau tetibe rase nak kecek ganung ke, mamat ni pun boleh lah ciket ciket kot. heheh. lagi lagi, haa, lam kelas, die nih slalu je congek congek kerusi. pendek kate, tak boleh duk diam, tak pun, nak senang cerita, hyperactive lahh. haha. ops.lupe, senior ni, hormat :)
amalina. . sweet la jugak die nihh. sumpah ta tipuu ! hihi. ikhlas ni taw. hurmm. baik hati baik dan baik lahh.  hehe. nie penting, die nie cepat bebenor touching nye. eh eh, lupe nak inform, touching law tengok filem sedih sedih je lahh. takdenye tetibe je nak SENTAP. maintain cool je anak perak nie. huhu. ;)
ni ronny. hurmm. kalau dalam class, dia lah yang paling tua. oops ! hurm, diimport dari sabahan ni. naek belon. hahah. paling gentlemen kot lam kelas kami. huishh, then, rajin ! semangat nak belajar fuhhh. perghh setinggi gunung kinabalu gituu. hehe. maaf kalau terover ! kihkih. ;p
last, ni name diberi aminah. budak paling senyap lam kelas. hahah. ye kot. then,  et puis,  d'abbord,  parce que, nourritures. huh. ape pae je lahh. is wearing baju pengakap. huh. first and last , katanya. amin~
hurmm, ade dua orang lagi pelajar baru dalam kelas mim. namenye masitah dan akmal. bienvenue a ipba ye. senyum senyum selalu. kalau ada sumur di ladang, maafkan aku kalau tersalah dan selamat malam. tchaoo~ !