Bumi Indigo

Monday, February 28, 2011

dedikasi ini untuk kamu!

dear syazwina zamri..
aku nak mintak maaf banyak2 sangat..
walaupn aku tahu ngko mmg sure tak bace blog aku 
yang serba tak kena nihh.

but, hidup mesti diteruskan juge.
jadik, aku skali lagi nak mintak maaf di atas pe yang telah berlaku.
sorry for dat my dear wina.
hope we always keep in touch!


kepada sape2 kawan kat SM SAINS SULTAN MAHMUD SPM 2010,
aku mmg rhindu korang giler2.
best kan law boleh kumpul ramai2.
aku dah ade plan, nak buat bbq,
mandimanda kat air terjun.
umm. bestnyer.
kat kampung aku ade satu tempat menarik. chantek!
aku boleh je nak sponsor ayam if u all sangup datang jauh2 kat tempat aku nihh.
tapi, aku dah serik nak plan itu dan ini.
aku hanya berharap ianya akan terjadi.
ku benar2.


..berlalu dengan gundah di hati..

2 comments:

Misz Jenny said...

mi..aku rndu gler ke mu!!! bab sponsor aym tu ak sukee..hehe

Syamimi Razali said...

aku tunggu je set kaytee mari duo buoh kete xper dohh..
ayam berehh je. nk spend saen2,,
cepat r mari cinim.,
mish u ols!