Bumi Indigo

Wednesday, April 6, 2011

Lefthanded. . :)

oh noo !
di dalam kebosanan di tahap maksima setinggi Banjaran Alps, lantas mim pom terbuat research
sal hubungkait lefhanded ngan ritehnaded.
wic one is better ? guess !
let's cekidout !

~only 10prcent  out of 6.7billion kat dunia ni kidal.~
~lebih ramai lelaki kidal banding ngan kaum Hawa.~
( mak oii. specialnye aku ! hiks )

but, de gak statement berani mati yang mengatakan orang kidal ni, jangka hayatnye lebih pendek sembilan tahun than right handed. adehh ! lomah jantung mim. reasonnye, golongan lefthanded cepat stress coz banyak kene sesuaikan diri dgn cara yang berbedaa. 

''hello, atuk mim kidal gak. sihat walafiat jerk.''
lantaklaa. mim ta nak amek port,
hihi. mim yakin, ajal maut di tanganNya, Pemilik Sekalian Alam. :)
~~~~~(''.)~~~~

lagi ?
:: . . mim nak listkan tokoh2 yang lefthanded gak. . :: 
++Barack Obama++
++Leonardo da Vincii++
++Tom Cruise++
++Angelina Jolie++
++Prince William of England++
++Albert Anstein++
++Lin Dan++
++Bill Gates++
++Syamimi Razali++

patutlaa.. aku chantekk macam angelina, pandai lukis pic Monalisa dowh, de dapat wasiat drpada Princess Diana,
pandai tengok Piala Thomas, pandai bersyarah tak tentu pasal..
dan akan jadik saintis terkenal kot. 
de kaitan rupenye ! hiks. 

~lalala. sumtimes, jeles itu PERLU. chow. syukur seadanya ye !

8 comments:

faridFirdaus said...

aikk..syamimi razali ad lam list ugk?? :P

Misz Jenny said...

awal ngat komen....huh

Alia Delaila said...

aku tau doh aku spesel hahah. :p

Syamimi Razali said...

alia : kite mmg spesel.. bia r kne meringkuk pom lam bilik AV tuh. haha :P

Syamimi Razali said...

farid : wahahha. syamimi razali mmg ptot ada. . stand for mlysia prime minister in the future. hiks.

misz jenny : senyum ke mu nim.. ('',)

faridFirdaus said...

cik jenny: of kos r awll..hik3
syamimi:hmmm bleh laaa..nt jgn lupe trunkan yeran skola lau da jd prime mnster nt..

Syamimi Razali said...

farid : tarak turun. kasik naek punye. bru gaji perghh. . hihi

faridFirdaus said...

huh bru nk vote,,xjadi r..:(