Bumi Indigo

Wednesday, April 20, 2011

Pak cik Fesbuk sengal

untuk pertama kali mim mengepost about my beloved social network iaitu cik abang fesbuk. haha. memang tak dinafikan, today i got notifications yang tak pernah tahu erti henti. hadeh. semuanya gara2 si pakcik hemsen. nah. ni dia topiknye. 
see what you'll look in the future.

hayyo. bunyi cam menarik je ann? that's why tangan mim pom gatal je nak klik. ta disanga sangka itu adalah VIRUS. waaaa. macam2 automatik keluar dari mulut mim. ta terkate wehh. ye laa virus masuk kampung la katekan. zupp.@&^!#$@!!*p

hasilnye, dengan hanya satu klik, muke mim di waktu tua tersebar kat seluruh wall facebook kawan2. malu.bengang. and paling penting boolah. hadeh.naseb badan. nak taw camne muke mim waktu tua. meh nak tunjuk.
haa. da puas gelak.ekcelly, mim dah tukar pic nie.
yang ni encem ciket.hehe. :)

in a second, macam2 komen yang mim dapat. nak tergelak pom ade. ta kire nak post komen2 korang kt blog nim. kasik pengajaran cket.
++wow. cute giler kawan aku nim++
++laa. mimi. mu nie laki rupenmye++
++bakpe jadi laki ni mie++
++semak gile mu mie++
++cute r ngko.kite besfren sampai tue laa.jnji taw++

haa.apesal korang senyum2.ade yang terkena ke.
kesimpulannya, xperlu la nak judge2 muke korang. 
tu semua kerja Allah. 
lagipun, nmpak sgt nak tipu, 
aku yang cute pom boleh jadik laki plak.

''kite hanya mampu merancang,
 Allah yang Maha Menentukan''

8 comments:

cr0hcmey said...

kah3..LU_HID_BES!xtd0 lene aq mlm nie..tringt gb0r mg time tue..:P..

cr0hcmey said...

kah3..LU_HID_BES!xtd0 lene aq mlm nie..tringt gb0r mg time tue..:P..

Alia Delaila said...

HUAHUAHUAHUAHUA. sian ke mu :DDD

KPB said...

saboh jah

Misz Jenny said...

hak3...



bjok guhh mark zuck

Syamimi Razali said...

ciroh xcomey : amboi2.. sedap2 jah mu post name glemour aku op.. aeeee...

Syamimi Razali said...

mc ya : mu jah paham aku.. uwaaaa.


KPB : eheh. dop saboh lgsung la.haha

Syamimi Razali said...

jenny : haah. mark zuckerbeg mmg nak kene jail nihh. tembak karang..haishh