Bumi Indigo

Saturday, May 14, 2011

Kecukupan Umur di Hari Bersejarah ;)

oh tidaak. tua. tua. tua. tua.
kiki. siapa tua nie? haha. cop ! xmau ngaku.

ops lupe ! assalamualaikum semua. abah ummi along kengkawan paksu maksu maklong ayah long pakngah makngah tok nenek scha erra osama dan sekaum dengannya. mbahaha.

Pembaca yang dihormati sekalian, tanggal kelmarin iaitu 13mei. tooot toot. alhamdulillah. genap 17 tahun aku hidup kat dunia nie. maknenye kaki sedang melangkah ke alam baru, dunia belia dewasa, 18 tahun. yeah ! baru bagi aku. dan mungkin untuk kamu juga. ops ! peewit ! hehe. sedang aku bergembira . lalu . . . .

Buat Mama,
Jutaan terima kasih tak terhingga kerna sanggup mengandungkan melahirkan menyusukan serta menjaga adik. Tanpa mama, adik tak akan dapat mengenal kehidupan, tidak dapat mengerti makna kasih sayang sejati. Hanya iringan doa yamg mampu adik titipkan untuk membalas budi mama. Allah lebih menyayangimu. You are the best mom in the world. there's no other.
''ibu, bergenang air mataku, 
terbayang wajahmu yang redup sayu,
restumu yang amat ku harapkan,
bagaikan laut yang tak bertepian.''

Buat Abah,
Setelah sekian lame tinggalkan dunia masakan, akhirnya abah masuk dapur jugak akhirnya. supper dupper thank you atas masakn special nasi minyak abah. sedap ! menjilat jari. hehe. hadiah birthday kot. papepun, nak lagi boleh? kihkih. masuk tahun ke lapan belas, aku di bawah jagaan abah dengan sesempurnanya. oh. ye lah, bukan senang nak jaga anak yang kuat makan, kuat merajuk, dan wat so ever (ta leh gtaw banyak2. turun saham nanti. hihi). 
same sebijik anak abah ngan abah ngan abah nie ;)

wohoo. Reunion and birhtday party aku.
thanks kepada kawan hok same2 sambut bufday aku kat pantai Penarik semalam. best. gempak. heppinye boleh jumpe nga korang sume. nak upload pics, apekan daya masalh melanda. aishh. macam2 lah. papepun, kepada taukeh nasik ayam, soddaplah. next year buatlah lagi ye. haha.


p/s :
sorry lah entri aku out cket, ngah pening pening lalat nih. baru lepas gayut gayut. huhu. almaklumlah first time blh bufday bonus. kiki.

juga kepada penaja penaja kek, maseh banyak2. walopon sekadar pic upload lam internet. i'm appreciate dat. aku dapat 5kek palsu. satu kek ori. huhu.
maseh. kek kawin kate middleton nie. tpi, edisi bufday aku. kiki ;)


kepada kamoo, sorry tak angkat fon. mesej enough. hepi belated bufday to u. teeet. 
^____________^

sekian dalam kerinduan bang bang boom at ko*** Sesma 2010..
TATA WITH LOVE

2 comments:

Misz Jenny said...

weihh..

asal muka kau nmpk putih ek?

:p

Syamimi Razali said...

haaa?>

gunalah fair and lovely. kui3