Bumi Indigo

Friday, May 4, 2012

Mata Wanita Seribu Rahsia

Assalamualaikum Peace be upon youu ;)

satu dua mula. Baru saja googling, and then, terjumpa something yang mungkin agak menarik untuk disharekan. eh ye ke ? entahlah, mungkin hanya menarik di mata mim, sebab dulu dulu waktu zaman sekolah, kawan kawan cakap mata mim ni saiz tak normal. haih. macam macam lah korang. mim celik, dikatanya tidow. glurpp. tapi, takpe, mim tidak keseorangan. ada lagi yang lain..

Jom tinjau kat bawah.. Apa rahsia mata agaknya. ? 
si mata sepet xD
Saiz mata kecil
peramah. banyak cakap. periang. marah lambat sejuknya. hal bercinta suka tukar pasangan. sooobs. boleh bahagia dgnnya jika turut kehendaknya.
boleh memkelam kabutkan lelaki. *taktahu macamana nak explain ;DD  

Saiz mata sedang
sederhana ketrampilan. tidak banyak berahsia. ada pertimbangan.bertanggungjawab. perlukan belaian mesra suami. erkk. *ini hal subjektif mungkin o.O

Saiz mata lebar
cukup kuat berahsia. otak kurang cerdas. pemarah. bertindak tanpa fikir panjang. tiada arah tujuan.
mudah putus asa. sangat setia. walaupun contres melebihi pros, tapi, i love it much much. it's perfect in my eyes ;)

Mata jarang berkerdip
wanita ini istimewa. bijaksana. budi pekerti. setia. bertanggungjawab. tidak cerewet. membantu. membahagiakan dan menceriakan.
Wahh ! ini memang terbaek. okayy, from now on, nak kontrol tanak kerdip kerdip mata dah. barulahh jadi istimewa ;)

okayy, dah dah, tak dapat oden nak listkan semua nya. yang terpilih sudah ;)
apa apa pun, ini hanyalah santapan mata untuk dibaca, bukanlah untuk dipercaya hundred percent.


sebelum warkah ini berakhir, 
someone told me that,
''Bunga yang cantik, jarang yang harum.''

No comments: