Bumi Indigo

Monday, September 16, 2013

Trauma Air Mauritius

Hari ni Aurelia punya kelas.

Teruk kena marah pasai tindakan aku nak jual tiket yang makcik aku menang tu.

Seriously memang teruk sangaaat kena marah.

Not to say marah, tapi suara agak meninggi la.

Sampai lah tiba recess time. Air mata aku pun wuuu wuuu laju je gugur.



of course aku expect akan ada lah sorang bidadari datang duduk kat tepi.
Alah, kekonon nak calm me down yang tengah hinggut hinggut tu kan.



And,

malangnya. tiada. no. nehi. zero.

semua bidadari bidadara keluar rehat.


aku kecewa. mungkin diorang memang lapar sangat kot ?



Tuhan masih memeluk aku.

ada seorang yang tenangkan aku. at least rasa jugak kan ada orang faham aku tengah oversedih ni.

walaupun bukan sahabat sahabat perempuan yang menenangkan.

tenangkan gaya gitu pun bolehlah kan.

merci beaucoup



No comments: