Bumi Indigo

Thursday, January 13, 2011




hallo2.. sebelum mim ucap slamat datang kt korang. mim rase lah kan, korang sepatutnya wish welcome kat mimi dulu.haha. almaklum lah mim masih lam proses mendalami dunia blog nim. wakkaka.. sedih kan? anyway, mim akan try sedaya kudrat mim untuk hasilkan the best blog in the world. boleh kan? insyaAllah.


k lah, mim tak nak membelebel panjang2 dah, mim just nk ucapkan tenkiu banyak2 kepada sape2 yang sudi bace post mim ni. penghargaan maksima juga kepada korang2 yang tinggalkan jejak tangan kt sini melalui komen2 membina. takpe, mim faham niat korang nk tolong mim majukan blog ni kan? so, wat ever korang komen mim tak kesah. mim terima nga hati terbuka.:)


actually, mim telah diberi nama NURUL SYAMIMI RAZALI. mim suke sangat2 dgn nama mim ni. law boleh anak cucu cicit mim pom, mim nk letak name syamimi gak.masyaAllah, indahnye name mim nie.korang nak taw kenape?haha.saspen je kan. name mim tu maksudnya cahaya keharumanku. haa.. amacam? that' why la,
you all janganlah tetibe jadik takut law blog mim nie bau seharum kasturi..berkat name mim la tu.hehe.jap, mim nak pesan sikit ni, korang jangan la plak nak tukar name jadik syamimi taw. sian kat mim nanti.:)


trang!haha.mim nie anak terengganu.FULL.haha. takde campuq2 nga mane negara lain. so, janganla korang nk panggil mim menachi ko, dewi, dll. haha.please take note. mim mula2 mengenali dunia di hari berdarah tanah melayu.agak2 bile erk?haha. korang siasat la sendiri erk. mim ade sorang kakak, but mim has no adik.
haha.thats mean mim anak bongsu out of two siblings.hehe.


mim nak post everything pasal hidup mim dalam blog ni,insyaAllah.yang dah lepas ke, sedang berlaku ke, even yang bakal berlepas sekalipun.haha. mim nak jadik pencerite terbaek.mim yakin.mim pasti boleh! chayyok, mim!


k la, mim chow dulu.tadaa!


BLOG INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA MIM.

3 comments:

~NUR AMIRAH~ said...

menachi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haha.. :)

Cahaya Keharumanku.. said...

woit..
last warning..

no campuq2..haha..

~NUR AMIRAH~ said...

biar r.. :p