Bumi Indigo

Thursday, January 13, 2011

dia LELAKI terhebat..

ahlan wasahlan. bonjour mon amie! haha.alamak.terlopong.sorry la mim rase rindu plak nak cakap perancis.so, terkeluar sikit. korang tak kesah kan? ops!dah jauh tersimpang nie. um, mim yakin you all mesti dah ade sweetheart kan? takpun at least dah ade pakwe.haha.amacam. law tengok topik nie, mesti hangat kan.sabaw.relax.bertenang.


sebelum mim melangkah lebih jauh, mim nak kasi warning dulu sikit2.haha.adalah ditegaskan bahawa post ini hanya sesuai untuk pembaca BERUMUR 18TAHUN KE ATAS SAHAJA.amaran keras!


haha.ok! dia lelaki terhebat.cayyalah.mim rase bangga sangat2 dapat kenal nga insan bernama lelaki yang mim ringkaskan jadik S.haha.actually, mim kenal S ni dah lame dah. dulu2, kitorang selalu maen2 same2, even naek motor same2.indahnya waktu tu.rase macam dunia nie mim je yang punye.haha.at the same time, S sentiasa jadik pembakar semangat mim taw!pendek kata, bile mim down je, hah, die terus datang.mim pasti boleh katenye.mim pun ok je la.angguk2 geleng2.S suke sangat jadi motivator.walaupun mim kadang2 tak pernah endah pum dengan ape yang S cakap.jahat kan mim ni? S nasihat panjang2, mim hanya cakap, hurm, ok2.ya Allah.kejamnye mim waktu tu kan? mim harap sangat2 korang takkan jadik macam mim nie.mim dah sedar mim tak pernah pandai hargai kasih sayang orang laen.mim ego sangat2.mim yakin dengan diri mim bahawa mim boleh berubah.korang pom kena la support mim taw.mim tak nak jadik jahat dah.


all about S.satu lagi yang mim respect kat S, dia teramat2 take care pasal mim.korang pun pasti jeles law taw hal nie.haha.so, its to private to share with public.ahaks~ one day, S sakit gigi taw. law tak silap sehari sebelum mim exam PMR.waiyyo.sakit.mim cakap kat S.then, on the spot, ....haha. setakat itu sahaja.tapi, yang pasti si S ni sayang sangat2 kat mim.mim pun sayang jugak kat S.i love him very2 much.haha.alamak!mim dah buat pengakuan terbuka.korang boleh keep it as secret kan?ok,janji ngan mim taw.kalau lah satu hari nanti ade anugerah lelaki terhebat, mim tak akan segan silu nak calonkan S jadi pemenangnya.InsyaAllah.korang tak kesah kan?


hurm,korang sure tertanya2 sape la si S nie kan.mim rase dah sampai masanya untuk mim isytiharkan siapakah lelaki terhebat di hati mim.


eherm,, kepada S atau RAZALI B. IBRAHIM, 
abah,
terima kasih untuk segalanya,
kau pelita hidupku,
penghibur dukaku,


Abah terhebat!



3 comments:

~NUR AMIRAH~ said...

ek???

Cahaya Keharumanku.. said...

haha..betul r tu tek..
mesti mu mikir laen dohtu.ish2..

~NUR AMIRAH~ said...

mst pikir len punyer...
haha..