Bumi Indigo

Thursday, February 10, 2011

conteng cintung diriku jua..(^_~)

hallo..assalamualaikum..

fes skali mim nak mintak ampun maaf banyak-banyak dan tak terhengga kat kengkawan sume. sumpah! mim busy tak sempat nak update blog nih.hehe.(hekelleh.busy sangat le tuh.ngalahkan najib jeh). hehe. tarak kiralah ape orang nak kate, tapi yang pasti mim busy bersama hidup happy gho lucky mim.wakkaka.:)

okeyh.anda sume sehat? ade demam2 ka.walaupun korang demam, mim anggap korang sehat je la ek.
harap maaf.bekalan ubat dah abess.hehe.

meneruskan sesi conteng cintung nih.mim nak warn awal2, kepada sesiapa tak kiralah korang berpangkat datuk ke, datin, nenek takde gigi ke, askar ke, even erra fazira sekalipun, mim nak tegaskan bahwa belog ini kepunyaan mim(yakni nurul syamimi razali).hahaa.so, jangan terkejut law mim nk membeebel panjang2 taw.mim ost kan entry nih untuk sesape je yang kompius sal mim.haha!

1. mim suke makan ape..
haa..sebut je sal makan. terus berseri2 muka air muka mim. ntahla knape.waa! mim ni anak kampung je, xpernah menghinjakkan kaki suci ini ke kota kula lumpoq tuh. menara KLCC pom tak kenal. apa lagi nak masuk lam HARD ROCK CAFE, STARBUCKS, and so on. rendah diri le pelak minah songet nih.heheh. so, tak heranlah kalau mim tak minat western food, okeyh? so, mim minat ape?haa.. law korang nak taw, sume spaghetti bolognise, chicken steamboat, or sweet sour tu sume, akan mim ketepikan jikalau mim dah nampak tomyam kat depan mate. slurrp! wow! da taktaw nak cakap ape dah. mim memang super dupper peminat tomyam.hurmm.bestnye, di sini mim nak buat statement sikit, KEPADA SAPE2 YANG NAK PIKAT SANUNBARI MIM, just sediakan satu balang tomyam.haha. then, everything will ok.haha. senang je kan?

my fave. bestmyer..:))

one more thing, jangan pernah nak tawar-menawar kat mim sebarang makanan yang hidup dan matinya dalam sungai.haha. ada paham ka.. contosnye, ikan patin, keli, and so on. haish! amacam law kasik ikan patin masak tempoyak? ok? tak jugak.haha. harap maaf kalau mim terlalu choisy. tapi, mim pun tak pernah minta jadik cenggini.sob3.. sedih la juagk taw. mim sesaje nak share ngan korang ni. haha. mane la taw, in da future, korang nak ajak mim makan ke.hehe. ni bolehlah jadik tips penting ann.:)

2.mim suke tengok ape erk..
haa.adakah korang sudah terpikir yang bukan2. masyaAllah. untuk pengetahuan korang, haa. inilah yang akan menjadi santapan mate mim. teramat2 suke tangok ini..:)

alamak.chanteknye dis kitten.
comey yang teramat sangat.
boleh tersentuh hati bile tengok sleepy kitten.
mak oii..(~_~)

ni my cat.name die putih.
love it so much..
p, skrang die dah takde..
jauh kau pergi meninggalkan diriku..:(

okehh.kite tutup dulu sesi kenal mengenali nih.
bubye..

salam kerinduan dari kejauhan..:)


No comments: