Bumi Indigo

Tuesday, January 25, 2011

hah.amek!



hah.terkejut ke tengok gambar2 kat atas tuh?mim sesaje je.tetiba je teringat-ingat kesah suka duka di zaman kanak2 riang mim.meh sini mim nak story sikit2.sikit je taw.tak boleh lebih2..aisehh:) ape? nak taw semua.mane boleh. boarlah segala kenangan itu berlalu begitu saja tanpa terlekat atau melekat di sanubari sesape aje, samada mim, dia atau kamu. okehh.

dimulakan bicara,

I know there's something in the wake of your smile
I get a notion from the look in your eyes.. yeah
You've built a love but that love falls apart
Your little piece of heaven turns too dark

hah.tu la lagu fave mim. tajuk dia listen to your heart.sungguh mencucuk sanubari mim.waaa.mim harap sape2 yang ngah bace entry nie and dia pernah menyekolah, bersekolah mahupun berkhidmat di SK FIKRI(P), sila out sekarang! haaha.apa tunggu lagi. kerjasama anda mim dahulukan dengan ucapan terima kaseh..:)

ni haa, cakap pasal lirik lagu tuh, mim jadik teringat kat si dia.owh! si dia.fullstop. mim dah tak boleh nak story panjang2.maken banyak meamori2 terpancul di fikiranku.dulu2, mim macam orang bodoh.minat kat orang lebih dari segalanya.hah.makan tak lena, tidur tak kenyang.cehh.hebatnya penangan centa.

dear, haaha.mase skolah rendah punye lah dating sane sini, siap pasang body guard lagi.almaklumlah.dulu mim jadik ketua pelajar.wakkaka.rase cam kelakar la plak.hurmm

i'm sorry.mim dah tak boleh nak cont story bout dis.melampau!

TERPAKSA DIHENTIKAN ENTRY INI
bagi mengubat hatiku..
terima kaseh kerana memahami..:)

4 comments:

ms_v!olet^4 said...

siapakahh si dye???n siapakah kamu???ngeh3~

Alia Delaila said...

gile ngat mimi dating. ha ha ha. rupenye maju pade aku agi ye

Misz Jenny said...

mimi bkapel scara express..pantas n efisyennye..
hik3

Cahaya Keharumanku.. said...

violet:ngko jgn buat2 xtaw lorh.ahahha.:)
alia: kisah dlu2 ckp mematangkan aku.hihi..
jenny: epress apo gak..msk thn nim dah 6thn.wow!