Bumi Indigo

Saturday, May 28, 2011

Buah cempedak di luar pagar !

umpphhh. soddapnyo !
hahaha. buah cempedak di luar pagar. buah nangka di dalam peti. jarum patah di dalam hati. pisang emas di dalam perahu. terima kasih daun keladi. toot. toooooot. toooottt.

hehe. mood heppi. sebab dah dapat blajaq ilmu baru. cewahhh. hape la sangat. tapi, aku nak share jugak.saya budak baru belajar, buah cempedak di luar pagar.

okehh. aku baru je blaja tang snipping tool. haa? wat' dat. hehee. korang jangan buat buat paham ye. law tak paham tu, ngaku je laahhh. ngeeee~~ *cover bengang la tu. cool la beb. setelah aku selidik laptop hakuu, ni lah hasil pertama. eksaited laa jugak sangat. scroll down pat ! !

kihkih. cubaan pertama. amacam ?
okehh ta? nielah snipped pic. ngee


lalalala~
lalala. a big thanks to my dear Jannah Lazim . . sebab dah ajar gune snipping tool nie. kepada sesapa yang tak  taw. meh nak ajar. hehe. *pektis jadi cikgu. . hehe.

1>>> ang bukak page or hape hape yg nak korang crop
2>>>pegi kat button start
3>>>cari word snipping tool lam accesories
4>>>then, cropped aja si. senang bangat.

okehh. selamat mencuba !


2 comments:

Misz Jenny said...

haa! ak tau gmbo sape!!!!!

Syamimi Razali said...

opss ! ! blh detect lgi ka? secret yep !