Bumi Indigo

Friday, October 28, 2011

Kenali Diri Saya Bersama Puteri Kasih




Assalamualaikum. Hari ni, tergerak hati plak nak join satu segmen. Yeah ! Bosan kot asyik mengarang je. *ok. aku tipuu je. Hihi.

Syaratnya sangat lahh simple, just jawab 10 q's kat bawah. Then, tag kat kawan. Mudah bukan ? Ce cheng ce cheng !


1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin menjadi 
Doraemon ! Sebabnya, boleh tolong kawan. Bertukaaaar ! Ermm, kalaulah boleh kan ? 
2) Saya ingin sekali bertemu dengan 
Asyraf Muslim ! Machoo der.  :)
3) Binatang yang paling saya takuti adalah 
angsa ! *kejar orang tak tentu pasal. haishhh.
4) Saya teringin bercuti ke 
Kota Paris, France. Nak pose puas puas bawah Eiffel Tower !
5) Lagu yang paling saya minati adalah 
Standing in The Eyes of The World by Ella. Really inspiring !
6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan
pakai mercedes, buat rumah besar, bercuti sana sini. Hoho.
7) Insan yang paling saya sayangi adalah 
kamu lahh ! kamu kamu tuu.
8 Perkara yang paling saya benci adalah 
penat penat buat lawak, tapi HAMBAR ! sedih siooot.
9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur
 tengok jam sambil check inbox ! *uweeks.
10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya 
cool, simple, and catlover ! 

I'm done  ! Kepada sesape yang nak join just [ klik sini ]
Dan kepada Jannah Lazim, anda wajib join ! Ngeh3.

4 comments:

Run Away said...

/..selamat petang salam kenal...;d

Syamimi Razali said...

salam kenal .. . .

thanks singgah sini. . :)

An-Najah said...

amboiiii dia! nak jumpa Ashraf Muslim tu.!!!!!btw,salah eja nama dia,bukan y tapi h :)))))))))

Syamimi Razali said...

josh :

haha ! amboooi ! marah ke kak ? sry..