Bumi Indigo

Sunday, November 20, 2011

End !

Alhamdulillah. 18 November 2011. Akhirnyaa cukup lah satu semester mim bergelar guru pelatih di Institut Perguruan Kampus Bahasa Antarabangsa, IPG KBA. Sedar tak sedar , dah abes satu sem, dah khatam bundle of notes , dah abes kan elauun yang beratus ratus , dah tamat round satu kuala lumpoq , dah kenal budi hati class mate , dan banyak lagi lah. Segala macam pahit tuit tuit manis memori ter gam erat di hati. Hurmm. Imbas sikit . Zuuuup  =.=

Study Bersama ;)

Kelakar kan ? Bila dikenang , first day masuk kelas. Semua senyap, macam dalam exam hall ! Malu .aww ! Waktu lecturer masuk , lagi senyap ! sometimes, rasa macam dalam mahkamah ! erkk. lebih lebih lagi tyme kelas Miss Gaid, si lecturer ayu dari France, semua masing masing terlongo ! heyy, include me lahh. ! hanya mampu sengih and sengih. Gaid, sebenarnya kami tak paham French ! at that time lah. kekadang kasihan tengok lecturer cakap sengsorang no respons ! tapi, sekarang, alhamdulillah. boleh lah nak bertutur french , even masih merangkak ringkuk. Thanks lecturers ! Juga kawan-2 , thanks, bantu mim ! especially, to the best student of our class. thx ;)
Saling meng-back up !
wahai jejaka-2 skalian, sila jangan lewat lagi ;D
Uishh. Entah lah, mim pun tak taw nak komen apa. Bagus ke tidak ? Elok ke rude ? Judge sendiri lahh. ( o.O ) Macam tak. Ampun, lecturer maafkan kami ! takmau tipuu dah. Nak dijadikan cerita , adalah one of my classmate , selalu lewat datang kelas . bukan lewat sangat pun. 5minit camtu je kot ! once, lecturer tanya, mana si A, kami ramai ramai cakap on the way !!! padahal, . . . . teeet. bila lecturer tanya lagi, selalu ke si A lewat, kami pun sahuuut, taaak, kadang-2 je. Mbhaaha. Hakikatnya. . . okayy, insaff ! next sem tak ulang dah. hihi ;)

Tangisan
Aim your target mim ! success !
Semester berakhir. Beberapa exam dah mim duduki. And, biasa lah, bila dapat result low ke, tak menepati sasaran ke, puuuurrrr, mencurah curah air mata jatuuh. Hehe. Tak malu. Lepas tu, mula lah nak emo semacam je. baru lah nak mula struggle, tapi, seminggu je. lepas tu, azam berkecai balik. okayy, next sem, nak serius ! tak mau main main dah. hurmm, kalaulah boleh cik mim jadi macam tuu ? heyy, why not ? insyaAllah.

sweetsourmemoryowezinmyheartmaman!


6 comments:

jua said...

gudluck.!

all da bez. :)

dh smpay france., jgn lupa org kt sni pulak. hehe

Syamimi Razali said...

HEHE. thanks.

insyaAllah . tu pun law kami boleh terbang lahh ;)

eiyzniey said...

hehe..dh abis sem kann>>
good luck jgk

Syamimi Razali said...

eizniey :

yup.. heppi heppi holiday ;)

Run Away said...

good luck beb..;d

Syamimi Razali said...

run away ;

tengs, kawan ;)