Bumi Indigo

Saturday, December 10, 2011

Sepetang Bersama Meeoow !

Assalamualaikum. Good morning peeps ! Aduhaii. Lambatnye cuti nak habes. Bosan lah plak terperap kat rumah ni sengsorang. mim pun kureng paham sistem education kat malaysia ni. kenapa lahh cuti tak sama ? terlepas pluang oden nak bercuti bersama akak tercayam. tyme die cuti, kite dah jauuh terpelanting pi sambung belajaq. haishh.

tapi, syukur banyak-2 sebab mim dianugerahkan teman baru ! baru aje kenal seminggu, dah macam kawan baek. auuuw. siap dapat pakej one whole family gituu. 1 papa, 1 mama, 1 son and 1 daughter. lepas mim bagi makan sampai over kenyang, mereka pun kluar lah bersantai. hihi. mim pun ikut sama. apa lagi, sesi photoshoot bermula. sayang mereka sangat-2 :)

Jom lihat telatah mereka. meooow !
awwcak ! now present, the mama :)
aloo mama nih, ganasnyee ! jatuh karang. ishh.. nakal ye mama nih. 
alahaii lalang rumput ni. terlindung muke awet mude mama. ahaks !
the noti son ! sanggup msuk dlm konkrit ni, sbb nak pose kaw kaw punye !
mama dan si daughter ! chantek macam mama ! eewww.
anyonyonyoww. sianyye kene pakse pose kan ? hihi
udah2 le tu amek gambar. nina nak titow ni. mencik laa jdi cumel ni xD

Aduyaii. tenang hati mim dapat men ngan kucing kucing ni. aksi yang cute mute yang terlampauu. eeei. geram betul. tapi, hakikatnya, kucing ni tataw sape empunya. hope tuanya tak datang cari ye. mim naaaak ! ok, thanks. hihi.

LOKASI                    : Lot tapak rumah kosong berdekatan
ARTIS                       : popo, mama, nina, jiji. *okeii, fine, nama mim tipuu aje. hee.
MAKE UP                 : cik mim entreprise
CAMERAWOMAN   : the owner of dis belog. hihi

okayy, papai. have a nice day  :)

2 comments:

faridFirdaus said...

culik sekor anta sini,.hehe

Syamimi Razali said...

ops !

not for sale. ;D