Bumi Indigo

Wednesday, December 21, 2011

Wah ! Fullmusik Giveaway.

Assalamualaikum. Hai hai. 

waktu mim menggodek godek di webpage Fullmusik tadi, hah ! dengan spontan mata mim membulat. ada giveaway beb ! bukan senang nak tengok mim join giveaway nih, tapi, disebabkan tuan penganjur ni adalah tulang belakang belog mim, maka, muktamad ! JOIN. mim pun join dengan penuh bersemangat -_____-

If ada kawan-2 yang berminat nak join, boleh klik sini ye. Rugi kalau tak join. Syarat memang sempoi. tapi, hadiahnya, fuhh, meletopp ! 
Nak taw apa hadiah nya ? :)

 : : Hadiahnya adalah : :
Oh ! Instax mini Fujifilm .
alahai. indahnya dunia, jikalau kau milik aku. 
siap ada hadial novel lagi. slrrrpp. nak ni !

Okayy, mim mulakan dengan, Bismillahirrahmanirrahim :)

Tiga sebab ingin menang hadiah dari fullmusik ?
pertama
that Instax mini Fujifilm dah memang ada wishlist azam tahun baru mim kot. memanglah mim nak dapatkan jugak. hihi. wishlist mim tahun-2 sebelum ni, asyik terkubur macam tu je, so, harapnya, tahun ni my wishlist terkabul . amin. :)
kedua
tak dinafikan, kecomelan that instax mini yang melampau itu lah yang buat mim tertarik untuk join dan menang giveaway ni. bukan setakat cumil, spesefikasi nya pun memang sesuai dengan remaja seusia mim ni. ringan dan stylish. 
aww. totally perfect ! 
ketiga
mim adalah seorang ulat buku yang melampau. so, kalau tak menang hadiah utama tuu, dapat tambah koleksi novel pun boleh jugak kan. just now, mim dah search synopsis novel ni, hurmm, memang menarik! kalau terpilih, boleh tambah ilmu lagi, instead of berphotografi lah kan, ye dakk ? *wink wink. 

berapa lama telah guna fullmusik dalam blog ?
sebenarnya, mim dah lupa tarikh spesifik. tapi, anggaran sebulan selepas mim kenal dunia blog. hurmm, mim mula berblog awal tahun ni, Januari 2011, di bulan Februari 2011 itulah gadget fullmusik ni terus bertakhta di laman blog mim. thanks for all the great songs yeah ! like it :)

syarat wajib di follow. i'm done ! 
rakyat malaysia macam mim ni. awwcak ! foreigner tak leh join. sooobs soobs.
mesti ade blog sendiri. ni ni. macam mim punya ni. hihi.

btw, thanks kepada rakan blogger yang perkenalkan this awesome fullmusik. juga kepada owner belog mylifemystory thanks soo much . mim akan terus menyokong anda ! ;)

jangan lupa terjah di sini ye :

okayy, semoga tuah menjadi milikku. amin. mudah mudahan. k, papai. 

No comments: