Bumi Indigo

Friday, September 28, 2012

Arrow and The Target Board


Rindu menjelma
Mahu shooting
bukan di lensa kamera,
heh,
hanya di padang bawah mentari.
sungguh, rindu saat itu.
bersama team kesayangan, juga coach terhebat

lalu, 
di hujung minggu, menjelmakan diri di Times Square

hanya di Times sini jumpa ini,
wahh, hati gumbira berbunga riang

angan setinggi gunung, mahu jadi pro, macam macam yang kat belakaaang tu xD
tapi, arrownya ? semua tersungkur, apa kes.


konklusi aku, outdoor is the most chalengging
apa mampu aku nak beli alat beribu riban.
miss my 'own' bow in Sesma ;') 


and the result is....
alamak, tersasar lahh ! 



few years ago...

my last last last tournament ;')
Kejohanan Memanah Sekolah Bersarama Penuh Malaysia
Stadium... di Selangor.
ini kisah ku..




Ada kelapangan insyaAllah ketemu lagi, madame bow, miss arrow, the handsome targetboard and the strong armguard. serius nak pergi lagi. serius nak bagitahu, kalau stress, pergilah Star Archery kat Times Square ni. boleh lebam targetborad tu kena tempias stress. eh :-)

No comments: