Bumi Indigo

Thursday, January 3, 2013

Tahun Baru 2013







Bismillahiraahmanirrahim..

Assalamualaikum Abah mama along and alls.

Alhamdulillah, dah masuk tahun baru rupanya. Pejam celik pejam celik, i'm twenty now.Selamat datang 2013. Please be nice to me. please please ;') Macam biasa lah kan, pabila kaki dah menginjak ke tahun baru ni, mesti semua pun nak baru. Azam baru, misi baru, pakaian pun nak baru. Almaklumlah sale banyak kaaan ? Hihi. Tapi kan, sebenarnya kecewa jugak dengan diri sendiri ni, berapa kerat sangat lah azam sebelum ni yang mampu mim capai. Luaran dan dalaman. Ada peningkatan tak ? Hati kita macam mana. terjaga rapi ke atau sebaliknya, nauzubillah.

pertama sekali, mim mohon dengan izin Nya kekuatan dalam hidup. yeah, mim akui banyak sangat memori kelabu yang mim lalui sebelum ni. Seboleh bolehnya biarlah semua memori itu berlalu. Pergi jauh jauh. dan datang bila perlu. kalau lah itu boleh mim pilih kan. selalu juga dengar ''eh, sekali jatuh bukan bawa erti jatuh terus. come on mimi, life must go on'' . thanks kepada abah umi dan kawan kawan yang sentiasa bagi semangat kat mim. i'm appreciated it. but, i'm just... okay okayy, maybe i should shhhhh.

oh no. i've to go. k tata. love you much mon ecouter ;')


No comments: