Bumi Indigo

Thursday, January 20, 2011

kesah dua beradekk..:)

hallo2! senyum.peace.senyum lagi.haa.pandai pun.ahahaa.

keyh, maybe korang tertunggu2, apsal la si mim ni tak update blog die? buzy ke.internet de probs ker.hehe.semuanya takde kena mengena tuh.

ok, meneruskan bicara, since bile mim pergi mane2 jewh, for sure,masyarakat sekitar tak pernah miss dis question, telinga mim dah berbuih-buih, mulut mim dah mula membengkak. hati ape lagi.:(

"laa.besar2 dah belake? mane akak, mane adek nim?"


aduyai.balek2 soalan same je yang mim dengar. korang mesti tanye, ape kena nga mim nie, kembar ke? camni, mim ade dua orang adek badik taw.dua2 pompuan.chantek2 gitu.:) yang jadi masalahnye, si adek ni, lebih dan teragak berisi daripada si kakak. so, makchik2 pon, jadik kompius! ayya. memandangkan mim dah bosan asyik jawab soalan same jer, meh mim story sikit2 kat korang, sebelum korang plak tanye mim.ok..:)
leboh kurang explaination kenapa ini berlaku.
SILA TUMPUKAN BETUL2..INI PENTING..!

1.mase kecik2, mim kurus, so bile dah besar mim kena jadik 'sihat'.wakkaka. ini fakta.sila PERCAYA.:)
2.disebabkan kebaikan si kakak yang sanggup berkorban untuk supply vitamin kat adek die..:)
3.juga faktor utama, diri mim sendiri yang 'pandai' jage pemakanan berbanding si akak.
4.kehendak hati dan perasaan mim sendiri nak jadik camni.

okeyh, sudah terang, tanpa bersuluh, bile nampak kelibat mim ngan akak mim, terus boleh detect siape kakak, siape adek,okehh.:)

no more da same question.please take nnote.tadaa.:)

2 comments:

ms_v!olet^4 said...

leh cye ke explntion tu???ngeh3~

Syamimi Razali said...

wess. tolong percaya !

haha. malu den nak bercerita~