Bumi Indigo

Thursday, January 20, 2011

mitos lelaki terhadap...:)

haha..dah pikir laen dah.okehh.sebelum kepale korang melayang terpikir ke arah ntah ape2, baek mim teruskan bicara.what is mitos? haa..terlopong.actually mim pom tak berapa yakin gak. tapi, sikalng mim nak share the latest info yang mim baru dapat.mim excited nak share ngan korang nim.PENTING.:)
untuk kaum Adam terutamnya,hayati dan renungilah...


Mitos 1: Kaum perempuan sering berasa tidak puas hati
Hakikat: Perempuan sentiasa mahu memperbaiki keadaan supaya lebih baik

Mitos 2: Kaum perempuan bercita-cita tinggi
Hakikat: Sebenarnya perhubungan kedua belah pihak lebih bercita rasa tinggi 

Mitos 3: Kaum perempuan suka mengawal pergerakan kekasihnya
Hakikat: Perempuan lebih bersikap ambil berat dan lebih prihatin

Mitos 4: Kaum perempuan lebih mengada-gada
Hakikat: Perempuan suka dimanja dan diberi perhatian

Mitos 5: Kaum perempuan beremosi tinggi dan cepat sensitive
Hakikat: Perempuan lebih berjiwa halus 



so, amacam kaum Adam?haaha.hah.jangan nak menyorok.aisehh. tak nak terima hakikat la tuh.
moral value is jangan burUk sangka kat kaum Hawa lagi. insyaAllah selamat.
macam orang putih kate, peace no war!


HEHE..:)

No comments: