Bumi Indigo

Saturday, June 11, 2011

Aku Rindu Dorm Comot Aku.

Assalamualaikum dan selamat pagi, tengahari, petang, dan malam. *perhatian, sila pilih satu je yep. jangan tamak tamak berhaloba ye. haha. ngade ngandess betoi lahh kamu nih. no hal la kan. kalau nak semua, sila bace lima kali sehari. pagi petang tgahri malam. kaskaskas. *nie dah kes promote blog yang ta laku kot. muahaha. ade i kesah ?

Okehh la, since mim akan melaporkan diri next two weeks da nim, so, macam macam hal lahh yang terlalu  terlintas di fikiran mim nihh. nak mam kat ane? belajar ? duit poket ? sape roomate aku ? laki ke pompuan. aishhh. ops. sesekali, terfikir jugak, macam mane lahh dorm or bilik or kamar or banglo aku nanti ? adekah sebijik macam dorm aku kat sekolah dulu. aisehh. seriusly, i miss my dorm ! sobsobsob !

fuhh. welcoming note :)
adess. sungguh rhindu nak masuk fairyland nie..
katil KAMI. uishh. di sini lahh tempat kami berehat
selepas berlelah penat study itu dan ini :)
ini locker. kalau boleh, bile dah masuk ipg nanti,
aku nak wardrobe lahh. xmo dah loker besi. hihi. ops ! syam is mine. :P
Inilahh koleksi koleksi kami.
hadiah pemberian mahupun hadiah kecurian. hihi.
nielahh kelebihan dorm kami.. ade tak kat ipg nanti ?
hurmm. still thinking bout dat. ??
maybe kat ipg nanti, xde lahh pc kot. laptop la kann. hehe
nie lahh tempat kerja2 kesetiausahaanku berlangsung. ;D

ARGHHH.. semua dah tinggal jadik kenangan di sekolahku terchinta. SM Sains Sultan Mahmud. aku tak minta katil empuk 14inchi pun, aku tak mohon bilik 500meter persegi un, lagilahh aku tak minta banglo mewah pun, tapi, cukuplahh sekadar tempat yang aku boleh study study dan . . . . etc. . 

okehh laa, papai. IPBA . . Seriau menanti kezutan. !

4 comments:

ms_v!olet^4 said...

tu bru kngan mse form 5...
mse form 3 n form 2,pe kte buat lam dorm???haha

Syamimi Razali said...

violet. : haha.. tak sggup dah nak igt mula.. kelakar pom ade..

kecik2, da pandai nk tunjuk belang..

Misz Jenny said...

wifi cilok!!!

Syamimi Razali said...

haha. tak pelahh jenny.

jnji semanagt tu ade. ! ! haha