Bumi Indigo

Wednesday, June 8, 2011

Family Day In Memory !

Bonjour! Assalamualaikum dan selamat semuanya ! haishh. salam kejelousan buat sahabat sahabat yang dah tebang ke sana sini untuk holiday yep. sungguh, mim jeles ! haha. oh tidak tidak. tak akan ku berdiam diri. dis entri, mim nak share about my wonderful holiday last week. woow ! great !

alhamdulillah. dis year, semua family dapat berkumpul ta kira dari negeri mane skalipun, sanggup balik kampung. hooray! adelahh dalam 60orang semuanya. fuhh. gege riuh la pantai tuh ibarat kami yg punya ! memag best tak terkata. since, kami dipecahkan kpda empat group, so, macam macam lah taktik nak menang tuh. maen kelat  tipu pun ade. ishh.. ! dah le tu, mim malas nak story panjang panjang, tengok je lahh pics kat bawah ni yep :))
acara untuk bapak bapak dan all dude !haha. memang gempak habes.
mim dah lupe name game ni. tapi, yg pasti, kena  kawad  pakai ala ala selipar kayu serentak ! kirik kanan kirik !
nie lahh game penyeksaan untuk kekanak. and funniest to the spectators. haha.
mane tak nye, si kecik kena berlari sambil pakai baju dan sluar besa gedabak saix  XXXXXL.  pecah perut nengoknya ! kesiann.
he's my atuk and he's my hero. cayyalahh. nie game bowling kelapa.fuhh. bukan calang orang boleh scor. susah beb!  tapi, my atuk boleh buat. siap scor double pins gitu. naseb baek tak strike trus, mau terkejut cucu nengoknye. hihi.
hah. yang ini lagi la kesian. kena tiup bola pingpong atas tanah. aishh. siap buat lorong ala ala highway gitu. haha. lagi, siap pakai spec itam takut masuk pasir lam mata. haha. sepupu2 yg kecik je conquer dis game. aja aja fighting! 
yang ini best ! ! dan disebabkan ni jugaklah mim sakiet saket belakang. hasihh. satu dua tarik. tarik. haha. tyme ni sume kena masuk. kecik besar tua mude. tu yang atuk mim pun join skali tu. baby diletak ke tepi, umi nak men tarik tali nihh. haha. mokteh mokteh. cool lahh. :))
Selamat tinggal Pantai Merang. semoga bertemu lagi next year. insyaAllah. if Allah' will. sayang sayang kamu :)

No comments: