Bumi Indigo

Monday, June 6, 2011

Dahulu, ini DUNIA ku. .

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera yep. huhu. mood untuk kembali ke memori silam termiang miang kat ingatan mim nihh. alkesahnya, maka mim pun nak jugak lahh post entri about karier mim SUATU KETIKA dahulu di zaman pak kaduk. Ouchh.*

ini team KAMI.
bersama walau di mana jua. rhindu korang lahh xDD

Kini tinggal kenangan
Ntah bile lagi boleh join pertandingan mcm nie ;(

kita lihat siapa yang kena
contestants berlari lari melihat sasaran :)

pulang dengan senyuman bangga
kamilahh juara tersembunyi.

waawaawaa. tak sanggup dah mim nak membelek belek album album kenangan tyme join kejohanan memanah dulu dulu. hurrmm. sudah ditakdirkan, tiap kali masuk bertanding, pasti mim bermurah hati bagi team orang len menang. ahaha. dasar hati yang pemurah. ngee~

A super thanks to kengkawan seperjuangan. mishh u damn muchh. 
Amalina, yang slalu je naekkan semangat aku pegi pektis.haha. maklumlahh, mim ni rajin lebih. Asri manager yang melatopp. sume benda dapat sponsor haha. maseh yep. Syafiq pemanah macho kebanggaan skolah. ops* haha. terlepas sudaa. Amirah, pemanah cool cool maintain. Fadhilah archer pompuan terhebat lahh :) Ikram kaw timm. Fatin syahirah kite slalu je share bowl kan kan kan.  . .

Akhirul kalam, rhindu my bowl, my arrows !

10 comments:

faridFirdaus said...

adkah org first ag yg komen..haha..

opss jgn panah sy!!!! help2...!!

Syamimi Razali said...

HAHA. ayt menyekit tu.

dah, xde org bace pun blog ni,
so, xde org kumin lahh/ xDD

ZUPP. !

Anonymous said...

mimi....waaaaaaaaa....=(.... no more istilah cari belalang n so on yek.... pasnie jumpe indoor archery jelah.... btw miss diz career too....bagaimana kita gah dek kerana sukan ini...=P...

tulus ikhlas-> ex-manager SAC 07-10

Syamimi Razali said...

EX MANAGER SAC : thank u so muchh dehh for all of ur effort untk menaikkan name achers sesma :)

~NUR AMIRAH~ said...

suka suka suka...
rndu..huhu.. :(

Syamimi Razali said...

mirah : ;(

Misz Jenny said...

nama aku tadak ke?

haha

Syamimi Razali said...

jenny : tu ang kt tepi tuhh. duk tiup trumpet. haha.

W..Z..IKRAM said...

sume gambar latest...muka kite xde pon...huhu.. =(

Syamimi Razali said...

ikram : allolow.. jgn lahh wak sedih gituu.. ade lagi ni gmbor.. simpan molek2 lagi lam pc ni.. huhu.