Bumi Indigo

Tuesday, June 7, 2011

Jatuh Cinta dengan Kamu Lahh !

hai hai. assalamualaikum semua nya. sihat ? makan belum? ouchh. caring tak bertempat la plak. *haha. sorry. mood tak betul. okehh, petang tadi mim keluar merempit kat area bandar lahh. weewit. cayyalahh. then, . . .

PUSTAKA PERMAISURI
Hehe. terdetik detik di hati mim. why not aku masuk jenguk jenguk ? hurmm. habes buku mim cuit. sampai buku tips rumahtangga bahagia sekalipun. haha. ape lahh mim nim. gatal. ape aku nak beli ni ? tak kan nak out lenggang aje. sentuh buku tu tak kena, cuit buku ni tak lena. aishh. tak boleh jadi nihh.

Akhirnya, mim pun terjijak kaki ke bahagian nuvel. oh mak. tidakk. Law kat skolah dulu dulu, memang aku tak shukke la sesape yang berkepit ngan novel. macam macam ako omel, minah jiwang lahh, berkarat seribu dan tuut tuut. bukan ku pinta jadi begini ;

hati mim tersangkut jugak nak beli satu novel. dan ini adalah novel first yang mim beli, dan terakhiir mungkin. ahakss. dan setelah tanye komen kawan kawan, inilah hasilnya ! VERSUS by HLOVATE !

Ape nak jadik !
eksaited beb nak cuba bace novel. haha

p/s : orang kate novel ni best. hurmm, wait and see lahh ;p

4 comments:

eiyzniey said...

like AO too!!hi3!

ms_v!olet^4 said...

mimie bce nvel???
stu prubhan tu..hehe ;p

Syamimi Razali said...

eizney : wah waa. fall in love with AO.. perghhh.. :)

Syamimi Razali said...

violet : haha. surprise kan? ni gara2 mirah la nie.. ajar terjebak lam novel.. huhu