Bumi Indigo

Saturday, June 4, 2011

Survey itu penting ;p

Assalamualaikum. ta nak intro panjang kali nihh. jikaa berminat layan, law ta, pandai pandai la yep.

intro ringkas :)

First is RINGTONE
haha. harap maaf ye. mim nie memang shuke menilai someone ngan dengar ringtone fon kamu ! so, be caution yep. haha.law lagu maher zain, sejuk ati. law lagu omputih lak, hadess. failed! law lagu jiwang kapak? lalala. no kumin lahh. aishh. bukan mim nak halang niat kamoo tu, but, better tukar lagu yang lembut halwa telinga sikit yep? no need lahh rock rock kampung nihh. haha.

Second is KAEN PELIKAT
opss! ape kes nihh? nie lahh cara terbaik nak kenal who's your mr Right. kuang kuang. first step, waktu first date korang, korang pegi lahh jejalan dari pagi sampai petang. haa? apesal? adelah tu sebabnye. pabila da sampai waktu solat, cepat ! nie lahh waktunya. tengok siasat ! ade ke tak kain pelikat lam boot kereta nya? haha. kalau ade, alhamdulillah. dia memang jage solat, kebersihan. law tak de, haa. ambil tindakan segera. salah tuu*

Third is HARI IBU
sudahh. para kaum Adam dah mula gabra dahh. haha. ini lahh part yang susah ni. gi mana sih? pe nak susah susah, korang tengok je lahh, gi mana mereka meraikan ibu ibu mereka? same tak ngan diorang treat kamu? kalau kluar ngan awex pegi kfc, see ngan mak lak pegi mane? ne taw nak save budget, then, pegi warong jep. opss ! syasyul. hehe. dari segi hadiah, korang pandai pandai lahh yep. syurga di telapak kai ibu. ngee~

note : okehh. entri yang merapu. actually, dikarang setelah terdengar perbualan somene ! haha. a big thanks to her. dapat lak tips tips penting. ayuh. mulakan  !  :)

k lahh, xoxo. esok nak pegi holidess. two days ! yehaa.

2 comments:

faridFirdaus said...

oooo..aihh kna redy neh..maceh for the info ye,,haha

Syamimi Razali said...

haha.bru nak ready? ish3..