Bumi Indigo

Wednesday, June 1, 2011

Most Malaysians are blue ?

Assalamualaikum. panas. panas. panas.  Haa, sudah nyata dah tajuk entrinye, dan mim SETUJU sangat lahh dengan pernyataan, di atas. what? ade yang tak percaya ke? hello. mim dah buat research taw. huh. siap ngan bukti sekali. MasyaAllah. hape nak jadi ngan malaysia sekarang. Mengapa ? salah siapa ?

Awalnya, sekelumit pun mim ta caye, ye la, hampir semua penduduk negara nihh dilabel sebagai BLUE. haa. aishh. tak sanggup oden. kalau pink okehh la jugak. muahahaha. ni wane blue. cencitif betul i. haha. *gedix !

mesti korang tertanya tanya, minah mim ni bukan boleh percaya sangat. lebong  temberang je lebihh. okehh, meh sini mim tunjuk bukti. amaran ! kepada sape sape yang tuut , sila pejamkan mata anda rapat rapat ye !

muahaha. see !
all malaysians are blue !

haa. sudah terbukti. mim adalah bukan penipu okehh. terbukti. perhati betul betul world map kat atas. MOST MALAYSIANS ARE BLUE. i got it rite. ngan mim skali pun jadik blue. hehe.dan mim akui itu benar. kerana blue yang dimaksudkan adalah facebook user. and i'm one of them. ish ish. betapa menularnya penggunaan facebook ni. hampir seluruh dunia dah ade akaun fesbuk. nie rase macam nak p ngurat mack zuckerbag nihh. haha. antra lelaki muda terkaya di dunia beb ! fuhh.

p/s : kepada sesapa yang terpikir ke arah SITU just now, sila dapatkan clorox secepat mungkin yep. jangan biarkan minda anda dijangkiti virus biru itu. haha.*tersenyum nakal..

sumber : PETA DUNIA KU

2 comments:

faridFirdaus said...

sy xde pesbuk..hihi

Syamimi Razali said...

haha. .

xmo ngaku dah. . ish2..