Bumi Indigo

Tuesday, November 29, 2011

SEGMEN : 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat

Assalamualaikum. Heyy, hari ini mim nak join segmen ! Hehe. Kebosanan meh. Lagipun, segmen ni macam menarik je. So, apa lagi ? Roger roger. Penganjur segmen ini ialah CikBolat.



SEGMEN | 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat

Okayy, do i look like a weird person, mehh ? Top ten yang mim kategorikan pelik jatuh kepada ce cheng ce chneg :-

Pertama
aku pernah seharian tak berkata kata ! fuhh, except bersin lah kan -___-
Kedua 
aku punya sifat setia yang over. bahana ! mana kan aku boleh shuke the same guy from darjah 3 till now bila bila je lah . hehe. *blurred !
Ketiga 
Drumstick hater ! aku lebih prefer bahagian ayam yang isi isi aje. senang. dijamin tak tercekik tulang. paha dan kepak sila ke tepi :p
Keempat 
 aku perlukan buku di sisi sebelum tidur . wajib ! doesn't matter buku kanak wat so ever. janji buku :) auuw ! rajinyya ! *hakikatnya aku tak baca pom weyy. 
Kelima
 aku peminat kucing tahap kronik ! tapi, aku takde walau seekor kuching pun. kenapa ? sobs T.T ada kesahnya. teeet.
Keenam 
aku menulis tangan kiri, makan tangan kanan. eh. tu pun pelik ke ? err. ye kot ! +_~
Ketujuh 
aku lebih sanggup bertapa di library than hang out kat Mid Valley, Times Square or else. hehe. Betul kee cik kak oi ?
Kelapan 
 dahulukan lelaki simple mimple than handsome mandsome . opss !
Kesembilan 
selepas umur aku 3 tahun, aku tak pernah ( __________ ) dan tak akan. macam tak percaya aje. kuikui. tapi, itulah hakikatnya. have to follow this rules till now. ;'(
Kesepuluh 
cara aku nak lepaskan stress, satu aje, duduk diam diam. senyaaap tak berkata apa apa. at that time, sila jangan tegur ye. or else, aku akan menangis, lagi teruuuuk. memang dah takde solution dah tu. so, baik jangan tegur ! haha. ugut tuu. 

okayy. i'm done. sesiapa berminat. jom join sila tekan sini ;) 

anda di tagged. jemput join taw !
 tagged sesapa yang mahu join. kuang3. kbai.

3 comments:

CekbOlat-bOlat said...

haha.. yg no 9 tu hape ek?
susu? *grrr..
cekbolat trtnya2 la pulek.. haha.. anda di cop pelik.. anyway tengs join bolat..anda dh di list dlm segmen.. cepatkan? ya.. sbb anda agk lewat.. ahah..jom terjah org lain =D
http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/list-blogger-segmen-10-perkara-pelik.html

Syamimi Razali said...

opss ! terlewat eh ? hehe. sry..

btw, thanks sebab sudi terima mine :)

Misz Jenny said...

mimi nangis mmg teruk..
:p